Highworth

Highworth

Stoer met een retro-touch, gekenmerkt door een uitgesproken design door de toegepaste metalen frame. Uitgevoerd in leder maya in de actuele kleur pietra en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 4-zitsbank in leder maya, kleur: pietra. Met zwart metalen frame. Afmetingen: H80 x B262 x D101 cm.

€ 2.999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.199,00

Ontdek de Highworth

Ontdek de Highworth 4-zitsbank

Designbank Highworth heeft een enorm strakke uitstraling door het metalen frame welke doorloopt op de buitenzijde van de armleuning. Naast stoere looks biedt Highworth je het ultieme Baenks zitcomfort. De Highworth 4-zitsbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Highworth, stel je ideale loungehoek samen!

Je kunt jouw droom-zithoek volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie loveseat of fauteuil, of een compacte 2,5-zitsbank. Het comfort wordt bepaald door een laagje donsveren op de zit- en rugkussens, welke een nonchalant uiterlijk creëert maar tegelijk er ook voor zorgt dat je je omarmd voelt door de Highworth wanneer je erin plaatsneemt. De combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat bank Highworth zich kan meten met de beste merken.

4-zitsbank Highworth, vakmanschap met een eigentijdse retro-look

In het ontwerpproces van Highworth is de nadruk gelegd op minimalistische lijnen en ranke details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een eigentijdse retro-look en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer. Wanneer je deze belijning prachtig vindt, maar het frame aan de buitenzijde van de armleuningen iets te aanwezig vindt, dan kun je kiezen voor de Highworth op poten. De vorm van de armleuning wordt dan iets kubistischer.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Highworth

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je 4-zitsbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

De designbank Highworth heeft niet alleen een schitterende uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over! Deze bank is voorzien van gekruiste elastische singels in de zitting en standaard zijn de zit- en rugkussens voorzien van hoogwaardig polyetherschuim met een afdeklaag van donsveren. De toplaag met veren geeft de 4-zitsbank Highworth een nonchalanter uiterlijk en zitcomfort.

Armleuningen

Model Highworth is te verkrijgen met twee verschillende armleuningen. Met deze armleuningen kun je zelf het uiterlijk van de Highworth bepalen. Zo heb je de keuze uit de armleuning met metalen frame doorlopend aan de buitenzijde, waarbij het bovenste deel van de armleuning iets naar buiten helt. Hiermee creëer je een retro-look aan de bank Highworth. Daarnaast is de armleuning op metalen poten een mogelijkheid; deze is strakker en kubistischer. Door te kiezen uit deze 2 armleuningen kun je je favoriete Highworth op jouw wensen afstemmen.

Accessoires

Maak je 4-zitsbank Highworth nu helemaal compleet met de bijpassende accessoires zoals sierkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Highworth 4-zitsbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je bank Highworth door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Pluspunten

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.