West End

West End

Gepresenteerd in comfortabele leder toledo in de actuele kleur marine. De sandwich-opbouw van HR-schuim met toplaag van memory-foam zorgt voor een heerlijke zit. Zoals getoond: 3-zitsbank arm D in leder toledo, kleur: marine. Met de optioneel verkrijgbare sandwich HR-schuim met toplaag van memory-foam in de zit en zwart metalen poten MF2 van 12cm hoog. Afmetingen: H91 x B228 x D96 cm.

€ 1.509,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 789,00

Ontdek de West End

Ontdek de West End 3-zitsbank

3-zitsbank West End van Baenks is uitgevoerd in comfortabel leder toledo en strak afgewerkt met moderne zwart metalen poten. Model West End leent zich perfect voor bekleding in leder maar is ook uitstekend uitvoerbaar in stof; in onze showrooms tonen we je beide uitvoeringen. Door het doordachte ontwerp wordt het mogelijk om de West End in oneindig veel verschillende combinaties uit te voeren. Hierdoor past deze designbank in elke woonkamer. De strakke lijnen en opvallende siernaden geven dit model een fashionable uitstraling. Met West End haal je een comfortabele eyecatcher in huis!

Moderne 3-zitsbank West End; veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de onuitputtelijke keuze aan mogelijkheden van de bank West End. Zo is deze moderne zitbank naast een hoekopstelling te verkrijgen als stijlvolle fauteuil, loveseat of comfortabele 2-zitsbank. Gun jezelf daarnaast extra comfort in huis met een heerlijke voetenbank en lounge heerlijk weg in je West End bank. Daarnaast is model West End mogelijk met 4 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten en poothoogtes, waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Verder is bank West End mogelijk met verstelbare zitdiepte, opbergruimte en slaapfunctie. Bij Baenks vinden we naast comfort het uiterlijk van de bank ook erg belangrijk. In de showroom en op de website tonen wij je de bank zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Wij bieden je dan ook een uitgebreide stof- en ledercollectie waaruit je zelf je favoriete bekleding en kleur kunt selecteren. We verwelkomen je graag in een van onze showrooms om jouw persoonlijke droombank West End samen te stellen.

Ultiem zitcomfort & passie voor kwaliteit

Baenks levert ultiem zitcomfort. Elke bank wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Baenks combineert bij de West End de traditionele waarden van vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Bij West End bieden we u de keuze uit vier typen zitcomfort. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor `sandwich¿ vulling in de zit, waarbij er 2 verschillende hardheden HR-schuim worden toegepast. Tevens kun je voor een zitcomfort van memoryfoam kiezen. In deze variant wordt het zitcomfort opgebouwd uit de nosag-vering met daarop een sandwichvulling van koudschuim en memoryfoam. Memoryfoam heeft als specifieke eigenschap dat het materiaal zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je kiest voor de optie boxspring. In de rug wordt de bank altijd voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past. In onze showroom zijn allevier de varianten namelijk aanwezig.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Uitgelicht

West End

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je 3-zitsbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de West End 3-zitsbank door plaats te nemen op deze mooie loungebank. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor `sandwich¿ vulling in de zit, waarbij er 2 verschillende hardheden HR-schuim worden toegepast. Tevens kun je voor een zitcomfort van memoryfoam kiezen. In deze variant wordt het zitcomfort opgebouwd uit de nosag-vering met daarop een sandwichvulling van koudschuim en memoryfoam. Memoryfoam heeft als specifieke eigenschap dat het materiaal zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je kiest voor de optie boxspring. In de rug wordt de bank altijd voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past. In onze showroom zijn allevier de varianten namelijk aanwezig.

Functies

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe West End 3-zitsbank zitten? Door de optioneel verkrijgbare hoofdsteun kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Daarnaast is model West End mogelijk met 4 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten in vele kleuren hout of metaal, welke in twee poothoogtes leverbaar zijn waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Verder is bank West End mogelijk met verstelbare zitdiepte, opbergruimte en slaapfunctie. Oneindig veel mogelijkheden om je droombank samen te stellen!

Pluspunten

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.